Een verhaal van smaak, roots en passie
Onze eerste stappen op Libanese grond zetten we in augustus 2012. Voor René was het een bijzondere terugkeer naar zijn geboorteland. Naast alle emoties vielen veel puzzelstukjes op hun plek: de liefde voor kruiden - met een speciale voorkeur voor komijn - en het uitgebreide tafelen. René voelde zich geen buitenlander; hij paste perfect in Libanon.
In 2019 bracht een DNA-test een levensveranderende ontdekking: René had zijn biologische moeder gevonden. Sindsdien hebben we een warme band en innig contact met de familie Mrad (de familienaam van René), een verrijking van ons leven.
📌 Klik hier om het fascinerende familieverhaal van René te lezen
De passie voor koken en eten groeide door tot het opzetten van ons cateringbedrijf. René is de chef in de keuken en onderhoudt het contact met onze klanten. Rebecca doet vooral ondersteunend werk in de keuken en houdt zich bezig met de vormgeving.
Wij bieden op maat gemaakte catering voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Vanaf augustus 2023 wonen we in het prachtige Thesinge, in een voormalig schoolgebouw. Hier hebben we de ruimte om ons bedrijf verder te laten groeien. We overdrijven niet als we zeggen dat we nu onze droom leven.